TEHNOLOGIJA KINETIČKOG TRETMANA VODE


Kinetička tehnologija je naše dostignuće na globalnoj razini. Naučno smo pristupili tretmanu vode znajući da voda ne sadrži samo H2O, već i mnoge druge nepoželjne ili štetne elemente i organizme. Performanse Kinetic Technology su testirane, potvrđene i svakodnevno se dokazuju u profesionalnoj upotrebi na velikim sistemima za pročišćavanje vode, a tehnologija sada dolazi u vaš dom. Šta je sposobna izvesti Kinetic tehnologija u profesionalnoj upotrebi? Sprečavanje naslaga kamenca, razgradnju organskih i anorganskih zagađivača, neutralizaciju i redukciju, dezinfekciju bakterija i drugih mikroorganizama, sve uz sam vodeni tok i bez hemikalija.

KINETIC Sprečavanje kamenca

Sprečavanje kamenca

KINETIC Neutralizacija teških metala

Neutralizacija teških metala

KINETIC Povećava se efikasnost hlora sa njegovim smanjenjem

Povećava se efikasnost hlora sa njegovim smanjenjem

KINETIC Ukupno smanjenje bakterija

Ukupno smanjenje bakterija

KINETIC Prevencija biofilma

Prevencija biofilma

KINETIC Ušteda vode

Ušteda vode

KINETIČKI REAKTOR U VAŠEM DOMU

Kinetička Tehnologija nam pruža mogućnost čišćenja površinskih i podzemnih izvora vode i sada je dovedena do završetka tog kruženja vode kao uređaj za pročišćavanje vode na vašoj slavini, gdje možete lako zamijeniti postojeći aerator ili mrežicu. KINETIČKI reaktor na slavini je testiran i potvrđen na isti način kao i Kinetička Tehnologija za profesionalnu upotrebu. KINETIČKI reaktor na slavini je sposoban za sprečavanje kamenca, neutralizaciju, razgradnju i smanjenje štetnih anorganskih (na primer rastvorenog gvožđa) i organskih (razgradnja složenih organskih molekula) zagađivača u pitkoj vodi, sprečavanje biofilma kao i smanjenje hlora*, koji je koristan za dezinfekciju vode, ali nije toliko naklonjen našem zdravlju, ukus i miris vode.

* Smanjenje hlora uzrokovano je njegovim učinkom na mikroorganizme i organska jedinjenja

"U jednoj kapljici vode pronađene su sve tajne svih okeana; U jednom su aspektu od vas pronađeni svi aspekti postojanja."

( Kahlil Gibran )

ŠTA MOŽETE OČEKIVATI?


Uvijek prikladna pitka voda iz slavine s poboljšanim organoleptičkim svojstvima, smanjena upotreba hemikalija za čišćenje sudopera, prijenosni grijači za vodu, ručno prano posuđe kao i mogućnost upotrebe prirodnih sredstava za čišćenje. Iako je uređaj za pročišćavanje vode, KINETIC reaktor ostaje aerator - mreža na slavini sa svojom osnovnom funkcijom - uređajem za uštedu potrošnje vode pri redovnom protoku. Kinetički reaktor je uređaj za samočišćenje bez namjenskog održavanja, no za efikasne performanse preporučuje se njegova zamjena nakon godinu dana upotrebe.